Brandweer uren bezig met het blussen van brand in hooiberg

Geplaatst door

Roderwolde – De brandweer is donderdagavond urenlang in touw geweest in natuurgebied De Onlanden. Aan de Roderwolderdijk had een grote berg hooi vlam gevat.

De eerste melding van de brand kwam rond 18.50 uur binnen waarop een bluswagen en een watertankwagen van de brandweer Roden ter plaatse werden gestuurd. Korte tijd later werd de assistentie ingeroepen van een tweede watertankwagen van het brandweerkorps Norg. Rookwolken waren vanuit de omgeving duidelijk te zien. Rond 22.00 uur liet de brandweer weten dat men nog steeds aan het blussen is en dat dit vermoedelijk ook nog wel enige tijd in beslag gaat nemen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Artikel ook op

OOGTV

RTVNoord

Raymond Meter / Meterfotografie

<
>
SONY DSC
deel dit met je vrienden;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *